Waar blink jij in uit? Wat geeft jou energie en hoe onderbouw je dit met jouw kwaliteiten? Welke tools kun je inzetten voor je Personal Branding? Welk MERK ben jij? Wil jij je onderscheidend vermogen op de arbeidsmarkt vergroten, dan is het ontdekken, zichtbaar maken en versterken van je talenten essentieel!

De Workshops van TalentAdventure

TalentAdventure biedt diverse workshops aan die bijdragen aan kennis, vaardigheden en inzicht. Hierbij staat verbinding vanuit talent centraal.

In de workshops worden diverse vragen beantwoord. Allen gericht op een betere aansluiting met je talenten, drijfveren en doelen. Ook voor groepen bieden de workshops uitkomst. Een leerzame middag voor een studentenvereniging of young professionals die een tweede of derde carrièrestap willen maken. Maar ook voor organisaties die gewoon op zoek zijn naar een inspirerende en succesvolle teambuildingsactiviteit voor medewerkers of afdelingen. 

Diversiteit Versterkt!

Personal Branding

Ontdek je Talent!

Ieder individu beschikt over een eigen, unieke set aan Talenten. En wat is jouw unieke set? Weet jij deze te waarderen en vanuit de kracht van het verschil, verbinding te realiseren en eenheid te creëren in je team en/of organisatie? 

Voor wie?

Workshops zijn er voor studenten en (young) professionals die meer inzicht, kennis en vaardigheden willen naar betere aansluiting met de organisatie of arbeidsmarkt. Individueel of in groepsverband (minimaal 4 personen).

Duur?
De workshops duren gemiddeld 4 uur. De inhoud bestaat uit een combinatie van uitdagende vragen, spel en opdrachten. Individuele sessies kunnen telefonisch (skype) plaatsvinden en duren gemiddeld 1-2 uur.

Locatie?
In overleg.

Ontdekken van je natuurlijke talenten en je persoonlijke passie. Wat kan ik en wat wil ik? 

Of welke talenten zitten er in mijn team en hoe deze het beste te managen? Hoe kom ik in actie en realiseer ik doelen?

CONTACTGEGEVENSTalentAdventure

Gerda Brautigamstraat 6

1506 WL ZaandamE: ilknurdortkose@talentadventure.nl

T: 06 2076 8654KVK Amsterdam: 56876750

BTW nr: NL 188652930B01 © 2013 TalentAdventure. All rights reserved.