Coaching

Management Coaching

Wil je als (startende) manager een beter functionerend team of wil je je overtuigingskracht vergroten? Zit je vast in een patroon waar je niet uitkomt of vind je het moeilijk om je medewerkers aan te spreken op gedrag? Worden doelen niet gerealiseerd of staat de samenwerking onder druk? Is er een hoog verloop of ziekteverzuim in je team en weet je niet wat de oorzaak is?TalentAdventure helpt je jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren te ontdekken en deze effectief in te zetten. Na dit traject stuur je vanuit je eigen kracht het team (weer) vol vertrouwen, passie en plezier aan naar een positief bedrijfsresultaat.

Voor wie?

(Startende) managers die teams in hun kracht willen zetten.

Duur?

6-8 sessies van 75 minuten over een periode van 6-8 maanden. Combinatie van uitdagende vragen, spel, opdrachten en teamactiviteiten.

Locatie?

In company.

Personal Coaching

Zoek je die eerste baan of ben je toe aan een carrièrestap? Heb je het wellicht niet meer naar je zin op het werk en doe je veel op routine en mis je uitdagingen? Wil je meer inzicht in je eigen talenten en wil je weten hoe je deze optimaal kunt inzetten om verandering in je loopbaan te realiseren? Droom je nog steeds over die droombaan, maar weet je niet hoe deze te krijgen?In een persoonlijk coachingstraject breng je samen met TalentAdventure jouw gewenste doelen in kaart. Je ontdekt je talenten en persoonlijke passie en krijgt antwoord op je vragen. Vervolgens ga je doen wat werkt voor jou. Deze trajecten zijn kortdurend en effectief!

Voor wie?

Studenten of (young) professionals die inzicht willen in hun eigen kunnen en betere aansluiting willen met de organisatie of de arbeidsmarkt.

Duur?

3-5 sessies van 75 minuten. Combinatie van uitdagende vragen, spel en opdrachten.

Locatie?

In company.